Ga naar hoofdinhoud

Afspraak maken? Bel ons via 0172 47 23 13

2B kappers staat voor het thema “Beauty in Balance”. Wij zijn meer dan alleen een kapsalon. Naast de vertrouwde was-, kleur- en knipdiensten, bent u ook welkom voor advies op maat. Natuurlijk altijd onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee en een goed gesprek met onze vertrouwde medewerkers. 

Waarom 2B Kappers?

Naast persoonlijke aandacht en top vaktechniek vinden wij het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en lekker kan ontspannen. Wij nemen de tijd en staan klaar voor iedereen.

In onze kapsalon kunt u optimaal genieten van uw behandeling. Een goede ontvangst waar professionaliteit de boventoon voert en waar u de aandacht krijgt die u verdient.

In overleg wordt het kapsel bepaald waarbij u vakkundig advies krijgt over hetgeen dat het beste bij u past en krijgt u indien gewenst advies over haarstyling en haarverzorging. Om dit allemaal te realiseren kunnen we vertrouwen op meer dan 20 jaar werkervaring.

Ook kunt u bij ons de hele dag zonder afspraak terecht. Toch liever op afspraak? Geen probleem natuurlijk! U kunt zowel online als telefonisch een afspraak maken.

Back To Top